Informasjon om konfirmantåret 2024/25


Konfirmant 2025

Smilande konfirmant

Foreldremøte og informasjon

Tirsdag 19.mars kl. 17-18.00 er det møte for nye konfirmanter og foresatte i Bore kyrkje. Det gis viktig informasjon om opplegget, og om påmelding. Selve påmeldingen åpner etter informasjonsmøte, første mann til mølla prinsippet gjelder. Invitasjon og informasjon om påmelding legges ut på hjemmesiden, i tillegg sender vi informasjon i posten til medlemmer.  

Kort om opplegget

Konfirmantundervisningen følger skoleruta, og varer frem til konfirmasjon 26.april og 3.mai. Mesteparten av undervisningen foregår på fellessamlinger og i mindre grupper, gruppene deles etter interesse og ønske om aktivitet. 13-15.september blir det Trollaktivleir på Evje. Her blir vi delt opp i grupper og rullerer på klatring, lasertag og rafting.

Første samling og kickoff

Konfirmantåret starter fredag 23.august med Fotosafari. Senere samme kveld deltar vi på Jærgårds, og felles kickoff for konfirmantene.

Sosialt

Før, etter og under konfirmasjonstiden, legger vi opp til kjekke aktiviteter med vekt på det sosiale. Før sommeren blir det en egen samling hvor hele kullet inviteres til en sosial happening og aktivitet i Vollhallen. Etter konfirmasjonsåret er ferdig, får konfirmanten invitasjoner til reunion, kurs, aktivitet og tjeneste i kirka.

Pris

Konfirmantåret i sin helhet koster 4 000,- per person, fordelt på to delbetalinger. Pengene dekker Trollaktivleir (inkludert aktiviteter, transport, full pensjon og overnatting), materiell og varm kveldsmat på noen av samlingene. Ved behov kan vi dele opp betalingen ytterligere, eller tilby en individuell avtale.

Må jeg være medlem?

Alle kan delta i konfirmasjonsundervisningen, og du behøver ikke være døpt medlem for å være med i konfirmasjonstiden. Om du ønsker å døpes, gjennomføres dåp før konfirmasjonsgudstjenesten. Du må være døpt medlem for å delta i konfirmasjonsgudstjenesten.

Digital brosjyre og påmelding

Følg lenka for å bli tatt med videre til den digitale konfirmantbrosjyren: www.borekyrkje.no/Brosjyre 

Påmelding: Klikk her 

Fremtidige konfirmasjonsdatoer:                                                                                2025 - 26.april og 3.mai | 2026 - 25.april og 2.mai | 2027 - 24.april og 1.mai | 2028 - 29.april og 6.mai | 2029 - 28.april og 5.mai  | 2030 - 27.april og 4.mai

Tilbake